'İmamın dediği yer burası' kasasını çalamadı

Ağır kasayı kaldıramayınca sürükleyerek depo bölümüne götüren hırsız, 45 dakika uğraşıp açamayınca yeniden sürükleyip yerine getirdi. Camiinin güvenlik kamerasınca görüntülenen şüpheli polis tarafından aranıyor. Olay,...

Ağır kasayı kaldıramayınca sürükleyerek depo bölümüne götüren hırsız, 45 dakika uğraşıp açamayınca yeniden sürükleyip yerine getirdi. Camiinin güvenlik kamerasınca görüntülenen şüpheli polis tarafından aranıyor. 

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Şehreküstü Mahallesi'nde meydana geldi. Tayakadın Camisi'ne sabah namazını kılan cemaatin dağılmasının ardından giren hırsız, yardım paralarının toplandığı çelik kasayı çalmaya kalkıştı. Bir süre cami içinde dolaşan hırsız, güvenlik kamerasını da fark etmesine rağmen, kasayı önce kaldırmaya çalıştı.

Ağır kasayı kaldıramayınca sürükleyerek depo bölümüne götüren hırsız, 45 dakika uğraşıp açamayınca yeniden sürükleyip yerine getirdi. Şüpheli daha sonra camiden çıkarak kayıplara karıştı. Bu anlar ise caminin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Polis ekipleri kasada parmak izi araması yaparken şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlattı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Osmanlı Madeni Paralarının Sırrı Çözüldü: Deliklerin Pratik Amacı Ortaya Çıktı!
Buse Meral ve Aras Bulut İynemli Aşk Yaşıyor!
1 Mayıs 2024 günlük burç yorumu
Meteoroloji saat vererek uyardı!
Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir konuştu!