İmamoğlu bunu da yaptı! Artık tek kuruş ödenmeyecek! Ankara ve İzmir’e gelsin!

İstanbulkart Mobil uygulaması, yeniliği! Kullanıcılarına yeni bir özellik sunarak para transferi kolaylığı sağlayacak. Artık İstanbulkart kullanıcıları, FAST sistemini kullanarak İstanbulkartlar ve diğerlerine ücretsiz olarak para transferi yapabilme..

Bu yeni özellik sayesinde KOLAS sistemi (basit adres) üzerinden IBAN paylaşmadan sadece cep telefonu numaranızı, e-posta adresinizi veya TC numaranızı gönderebilirsiniz. Örneğin bir kimlik numarası kullanılarak para transferi yapmak mümkündür. İstanbulkart Mobil üzerinden tüm İstanbulkart türleri arasında İstanbulkartlar arası para transferi; Bu işlem fizikselden dijitale, dijitalden fiziksele, fizikselden fiziksele ve dijitalden dijitale olmak üzere dört farklı şekilde yapılabilmektedir.

EKREM İMAMOĞLU BU YENİLİK İLE ADETA TARİHİ BİR ADIM ATTI! 

 

Bu düzenleme sayesinde İstanbulkart Mobil kullanıcıları 7/24 ücretsiz para transferi gerçekleştirebilmektedir. diğerleri. FAST aracılığıyla bankalar ve ödeme kuruluşları. Ayrıca uygulama üzerinden tanımlanabilecek IBAN'a sahip tüm banka ve ödeme kuruluşlarının hesaplarına dijital hesaplardan para göndermek ve almak mümkün.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuyla ilgili açıklamasında "İstanbulcar'ı bir ulaşım kartından çok daha fazlası haline getirdik, teknolojiyi entegre ettik ve artık dijital bankacılığın bir parçası haline getiriyoruz" "İstanbulkart Mobil ile artık ücretsiz para transferi yapma imkanı sunuyoruz." Açıklamaları eklendi. Bu Güncellemenin amacı, İstanbulkart'ın kullanım alanlarını genişleterek kullanıcılarına daha fazla kolaylık ve esneklik sağlıyoruz..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var
Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini