İmamoğlu duyurusunu yaptı: Tam 1 milyon aileye kurban bağışı ulaştırılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı'na yapılan kurban bağışlarının bu yıl 1 milyon aileye ulaşacağı açıklamasını yapmış bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı'na yapılan kurban bağışlarının bu yıl 1 milyon aileye ulaşacağı açıklamasını yapmış bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Vakfı, 2024 yılının kurban bağış kampanyasıyla tarihi bir başarıya imza atmayı hedefliyor. Bağışçıların destekleri ile birlikte toplamda 1 milyon aileye yardım ulaştırılması planlanıyor.

"TÜM GÖNÜLLERİ BİRBİRİNE YAKINLAŞTIRSIN"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bağışçılara teşekkür ederken, "Allah kesilen kurbanları kabul etsin, bu bağışların insanların birbirine daha da yakınlaşmasına vesile olmasını temenni ediyorum," ifadelerini söylemiş bulundu.

İstanbul Vakfı'nın bu yılki başarısının, geniş katılımlı ve büyük destekten kaynaklandığı belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bağışçılara olan minnettarlığını dile getirdi ve bu desteğin önemini vurgulamış bulundu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.