İmamoğlu: İstanbul'un Sorumluluğunu Onurla Taşıyacağım

Ekrem İmamoğlu, CHP il binasında İstanbul'un desteğini kabul ederek, halkın verdiği sorumluluğu onurla taşıyacağını belirtti. İstanbul için büyük hedeflerini paylaşarak, temiz çevre ve mutlu insanlarla dolu bir gelecek öngördü.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP il binasında yaptığı konuşmada, İstanbul halkının desteğini ve verdiği sorumluluğu kabul ettiğini vurgulayarak, temiz bir çevre ve mutlu bir gelecek için büyük hedeflerini paylaştı.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından CHP il binasında yaptığı konuşmada, İstanbul halkının kendisine verdiği desteği ve sorumluluğu vurguladı. İmamoğlu, seçim sonuçlarının resmi açıklamaları beklenirken, şu an itibariyle önde olduklarını belirtti ve bu desteğin kendilerine İstanbul'un yönetiminde büyük bir sorumluluk verdiğini ifade etti.Halkın gösterdiği iradeyle İstanbul'un daha ileriye gitmesi için gereken hizmetlerin ve yatırımların gerçekleştirilmesi görevinin kendilerine verildiğini belirtti. Partizanlığı geride bırakarak, tüm İstanbulluların çıkarlarını gözeten bir yaklaşım benimsediklerini ve bu görevi onurla kabul ettiklerini söyledi.İstanbul'u demokrasinin ve gelişimin öncüsü olarak nitelendirerek, İstanbul halkını bu önemli rol için tebrik etti. Gelecek için büyük hedeflerinin olduğunu ve bunların gerçekleşmesiyle İstanbul'un ve Türkiye'nin daha güzel bir geleceğe sahip olacağını ifade etti. Teknolojinin barış ve gelişim için kullanılması gerektiğini vurgulayarak, temiz bir çevre ve mutlu insanlarla dolu bir İstanbul ve Türkiye hayal ettiğini dile getirdi.Son olarak, yarının daha güzel bir İstanbul sabahı olacağına inandığını ve hizmet ve demokrasi alanında ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor