İmamoğlu Mart ayında 2 yeni metro hattının hizmete gireceğini söyledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal'daki aşevi ve afet lojistik merkezinin açılış töreninde bir araya geldi. Konuşmasında, gerçekleştirilen projeleri halka tanıtan İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Neriman-Sami Türkdoğan Aşevi-Gıda Bankası ve Afet Lojistik Merkezi'nin resmi açılışına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan İmamoğlu, açılış töreninde aşevinin inşasına destek verenlere teşekkür ederek, projenin toplum için önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Mart ayında hizmete girecek olan iki yeni metro hattını duyurdu. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda olmak üzere toplamda 65 kilometrelik yeni metro hatlarını hizmete alacaklarını belirten İmamoğlu, bu projelerin kent ulaşımına önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.

Başkan İmamoğlu'nun konuşmasında, kent genelinde hayata geçirilen sosyal hizmet projelerine ve ulaşım alanındaki gelişmelere dair verdiği bilgiler, İstanbul'un çeşitli kesimlerini kapsayacak şekilde genişledi. Açılışta, İstanbul'un daha yaşanabilir bir şehir olması için yürütülen çalışmalara dair detaylı bilgiler paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 Adli tatil ne zaman başlıyor?
2024 Ay tutulması ne zaman?
FETÖ Soruşturmasında 44 Kamu Görevlisine Gözaltı Kararı
Tarihi Eser Kaçakçılığına Karşı Başarılı Operasyon: 607 Obje Ele Geçirildi, 5 Şüpheli Gözaltında
Özhaseki: Mafyalara izin vermeyeceğiz, sahil şeritlerinde işgal edilen alanları yıkacağız