İmamoğlu Mevzular Açık Mikrafonda Erdoğan sorusunu yanıtladı: Hayatı boyunca borcunu ödeyemeyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programının fragmanı yayınlandı. Programda, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında konuşan İmamoğlu, "Ben 23-24 yaşındayken lokantamıza geldi, köfte yedi. Parasını almadım..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gain'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. İmamoğlu'nun katıldığı programın fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Programda İmamoğlu'na yöneltilen bir soru üzerine, "Sayın Erdoğan’ı nasıl bir lider olarak görüyorsunuz?" İmamoğlu, "Türkiye’nin son 30 yılına damga vurmuş önemli bir siyasetçidir. Fikirlerimiz büyük oranda ters. Ben 23-24 yaşındayken lokantamıza geldi, köfte yedi. Parasını almadım. Hayat boyu da o borcu ödeyemeyecek." şeklinde cevap verdi.

Bir genç, "Temelini attığınız bir tane metro istasyonu var mı?" diye sorduğunda İmamoğlu, "Metronun temeli nasıl atılıyor, nasıl ikna ederim sizi?" şeklinde yanıt verdi. Genç, bu cevabın ardından, "Çimento mu dökülüyor ki…" dedi. İmamoğlu ise gençle olan diyalogunda, "Örneğin; Mahmutbey-Esenyurt, Göztepe-Ataşehir, Çekmeköy-Sancaktepe'ye sıfırdan başladık." açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var