İmamoğlu: "Parti İçi Meselelerle Uğraşanlar Millete İhanet Eder"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli’de yaptığı konuşmada, parti içi meselelerle uğraşanları eleştirdi ve asıl amacın millete hizmet etmek olduğunu vurguladı. "Parti bir araçtır, millet ise asıl hedefimizdir. Millete hizmet etmeyen, Atatürk'e de ihanet eder," dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu’nun açılışında yaptığı konuşmada, ayrımcılık yapan zihniyetlerle işleri olmadığını belirterek, şu mesajları verdi:

"Biz burada parti ayrımı yapmıyoruz, ayrımcı zihniyetle işimiz yok. Milletin evlatlarını seviyoruz ve onları sevmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki sürece en iyi şekilde hazırlanma zamanı geldi. Şu an, milletin sorunlarını konuşma zamanıdır. Aynı parti çatısı altında siyaset yapan insanların, kişisel husumetlere takılacağı zaman değildir. Eğer böyle şeylerle uğraşan varsa, o kişi benim yol arkadaşım değildir. Parti içindeki meseleleri büyütüp, gereksiz yere gündemi meşgul edenler hem millete hem de Atatürk’e ihanet eder. Parti bir araçtır; asıl mesele millete hizmet etmektir. Ben CHP üyesi olmaktan gurur duyuyorum ama partinin sadece bir araç olduğunu bilirim. Benim tanıdığım tek kitle, 86 milyonluk büyük milletimizdir."

Konuşmasında, partiler üstü bir anlayışa sahip olduğunu vurgulayan İmamoğlu, milletin sorunlarına odaklanmak gerektiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.