İmamoğlu TFF seçiminde o ismi destekleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde kimin lehine oy kullanacakları konusunda bir iddia ortaya atıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda, 18 Temmuz'da başkanlık seçimi yapılacak. Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu adaylıklarını koymuş durumda.

Ünlü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimlerinde tercih ettiği adayın kim olduğu artık netlik kazandı. İmamoğlu'nun spora olan ilgisi ve geçmişte Trabzonspor yönetiminde yer alması, desteğinin seçim sürecinde nasıl bir rol oynayacağı konusunda merak uyandırıyor.

Oda TV'nin iddiasına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Servet Yardımcı'yı destekleyeceği belirtiliyor. İmamoğlu'nun, kendisiyle yakın ilişkide olduğu ifade edilen 43 delegeyi Servet Yardımcı'yı desteklemeleri için teşvik ettiği iddia ediliyor. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'yi destekleyeceği yönünde taraf tutacağı da bildiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.