İmamoğlu törende konuştu: "Bununla uğraşan kim var ise, benim yol arkadaşım değildir"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, parti içindeki tartışmalara tepki göstererek, "Şu an, önümüzdeki sürece en iyi şekilde hazırlanma zamanı. Aynı çatı altında siyaset yapanların küçük meselelerle uğraşma zamanı değil. Bu tür konularla ilgilenen, benim yol arkadaşım değildir," dedi.

İstanbul Sultanbeyli ve çevre ilçelere hizmet verecek olan Battalgazi Mahallesi İtfaiye İstasyonu, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışta konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşları yangın ve afet durumlarında itfaiyeye yardımcı olmaya teşvik etti. Ayrıca, kurallara uymayan kişilerin yetkililere şikayet edilmesini gerektiğini vurguladı.

"MEVZULARI KONUŞUP, KONUŞTURAN MİLLETE İHANET EDER"

İmamoğlu, konuşmasında parti içindeki tartışmalara da değindi ve her bireyin millete karşı bir sorumluluğu olduğunu belirtti. Bu nedenle, herkesin hizmete odaklanması gerektiğini vurgulayarak parti üyelerine şu şekilde seslendi:

"Zaman önümüzdeki sürece dair en iyi şekilde hazırlanma zamanıdır. Zaman milletin sorunlarını konuşmaya ve o sorunlara çözüm bulmayı bizlere emreden bir zamandır. Zaman hele hele aynı odada, aynı mekanda, aynı çatı altında siyaset yapan insanların 'Sen benim ayağıma bastın, sen benim koluma dokundun, yüzüme sert baktın' deme zamanı değildir. Bununla uğraşan kim var ise benim yol arkadaşım değildir. Mevzuları konuşup, konuşturan, geceyi, gündüzü meşgul eden meseleymiş gibi bu sorun üstünde tepinen kim var ise hem bu millete ihanet eder hem de başkomutan Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'e ihanet eder. Bu kadar net?"

Siyasi partilerin millete hizmet için bir araç olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Layık olmaya çalıştığım partimin bir araç olduğunu bilirim. Memleketime ve milletime layık olma gayreti için hiç kimseyi tanımam." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.