İmamoğlu’na FETÖ tarzı kumpas: Sözlerin montajlanmış bir halini paylaştı

İstanbul'un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye'nin Nabzı" programında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı...

İstanbul'un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye'nin Nabzı" programında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı...

Programın bir kısmında İmamoğlu’na beka tartışması hatırlatılarak, “PKK’ya FETÖ’e özellikle yabancı basının Türkiye üzerine İstanbul seçimleri üzerinden tartıştığı konuştuğu meselelere ilişkin bir mesajınız olur mu” sorusu yöneltildi.

İmamoğlu ise bu soruya “Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim. 24 Haziran'da yetki alan AK Parti. Ne bekası? Kim daha vatansever? Bu ülkenin 82 milyon vatanseveri var. Terör örgütlerine karşı hep beraber dimdik ayaktayız” diyerek yanıt verdi.

AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş, sosyal medya hesabından bu sözlerin montajlanmış bir halini paylaştı.

Montajlı videoda, Ekrem İmamoğlu’nun “PKK’ya FETÖ’e özellikle yabancı basının Türkiye üzerine İstanbul seçimleri üzerinden tartıştığı konuştuğu meselelere ilişkin bir mesajınız olur mu” sorusuna “Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim” dediği görülüyor.

Keleş’in paylaşımı, özellikle sosyal medyada büyük bir tepki çekti. Paylaşımı görenler “FETÖ benzeri” bir hamleyle İmamoğlu’na “kumpas” kurulduğu yorumunu yaptı.

Ekrem İmamoğlu ise programın sonunda bu videoya sert tepki gösterdi. İmamoğlu, “İşte ülkenin düştüğü durum bu” diyerek bu paylaşımı yapanların arasında İBB çalışanlarının da olduğunu belirtti.

İşte o montajlı videoya İmamoğlu’nun tepkisi:

BİR A HABER PROVOKASYONU DAHA

A Habe söz konusu videoya ilikin ''Ekrem İmamoğlu'ndan FETÖ ve PKK'ya skandal çağrı! 'Gelin birlikte yönetelim'' başlığıyla haberleştirdi. A haberin bu çarpıtmasına sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

İşte o tepkilerden bazıları:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı