İmamoğlu'na iki günde üçüncü 'protesto': Bu kez camide

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki gün içerisinde üçüncü kez protestoya maruz kaldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki gündür protestoların hedefi oluyor. Dün Edirnekapı Şehitliği'nde gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma töreni sırasında, bir kişinin Pervin Buldan paylaşımı üzerinden kendisine gösterdiği tepki sorulmuştu. "Sayın Başkan bir şey sorabilir miyim, ben bir gazi yakını olarak bir şey sorabilir miyim?" diyerek Ekrem İmamoğlu'na seslenen bu kişi, "Burası Pervin Buldan ile birlikte çiçek ektiğin hatıra ormanı değil başkan" demişti.

Olayı ‘münasebetsizlik’ olarak tanımlayan İmamoğlu, “Ben, kendisinin önce, ‘Konuşmak istiyorum' dediğinde, ‘Konuşalım, bekleyin’ diye cevap verdim. Sonra orada bağırarak şov yapmaya gayret gösterdi. Ama ben, orada yüzlerce şehit ailesiyle, gazi ailesiyle, gazilerimizle kucaklaştım, dertleştim. Benimle, milli duygular üzerinden kimse bu tarz bir ilişkiye girmeye kalkmasın” ifadelerini kullanmıştı.

Bugün iki protesto

Bugün ise İmamoğlu iki protestonun daha hedef oldu. Bunlardan birinde Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Abay Kunanbayoğlu Meydanı açılışına katılan İmamoğlu, bir vatandaş tarafından protesto edildi. Videoda vatandaşın dedikleri tam olarak anlaşılmıyor ancak İmamoğlu'nun korumaları vatandaşı bölgeden uzaklaştırıyor.

Cuma namazı sonrası camide protesto

Şehitlikteki gazi yakınına “Ben seni bulurum” diyen Ekrem İmamoğlu’na cuma namazı sonrası camide o sözleri hatırlatılarak “Buldun mu başkanım, beni de bulun” denildi.

Camide kendi protestosunu kameraya alan şahıs Ekrem İmamoğlu’na “Camide şov yapma” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İYİ Parti'den CHP'ye Geçiş: Bahadır Erdem Kararı
Kesici aletle yaralandı iddiası: Cezaevinde sinir krizi geçiren Dilan Polat tahliye mi oluyor
Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de
Bela göz göre göre gelmiş: Lisede güvenlik görevlisine 5 çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla dava
6 hükümet konağı ihalesi 825 milyon TL