İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın temel atma törenine tepki: Betona bak diyerek açılış yapılmaz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ‘300 Günde 300 Proje’ kapsamında bugün, Bağcılar Ebubekir Meydanı ve Kadın Merkezi Açılış Töreni düzenledi.

Törene, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Şu platform kadar bir yerden temel olmaz. 21. yüzyılda, çarpık çurpuk demirleri bağlanmış, pompanın borusunun ucundan akan betonu göstererek, ‘Betona bak, betona bak’ diyerek açılış yapılmaz. Pazara gelirsiniz, ‘Marula bak’ dersiniz. ‘Betona bak’ denmez. Deniz kumuyla beton bu memleketten kalkalı 30 küsur sene oldu. Bu milletle dalga geçilmez. Gerçek temeli atılmış muazzam bir proje bitiyor.

"14 MAYIS'TAN SONRA HER ŞEY DEĞİŞECEK"

Kısa bir süre önce, Bağcılar Ebubekir Parkı Zemin Altı Otoparkı’nı açarak bu bölgede uzun süredir yaşanan otopark sorununa çözüm üretmiştik. Bugün açtığımız meydan ve kazandırdığımız yeni fonksiyonlarla birlikte Bağcılar’da çokça hissedilen kamusal alan eksikliğini de bir nebze olsun gidermiş olacağız. İBB olarak, İstanbul’u depreme hazırlamak, afetlere karşı güçlendirmek için hem yarışıyor hem boğuşuyoruz. Ama 14 Mayıs’tan sonra her şey değişecek. Yalnız İstanbul’da değil, deprem bölgesinde ve bütün ülkede yeni bir döneme geçeceğiz.

“HİÇ KİMSE ÜLKEYİ TEK BAŞINA YÖNETMEYİ AKLINDAN BİLE GEÇİRMEYECEK”

Depremin yaralarını sarmak, ülkeyi baştan sona yeni depremlere hazır hale getirmek konusunda çok kararlı bir yönetim iş başına gelecek. İstanbul’daki çalışmalarımız, bilgi birikimimiz ve tecrübelerimizle ben de o sürecin en aktif parçası olacağım. Aynı şekilde Mansur Yavaş Başkan’ımız da öyle. Yeni yönetimde, hep birlikte, dört koldan, ortak akıl ve iradeyle öyle çok çalışacak, öyle işler başaracağız ki bir daha hiç kimse bu ülkeyi tek başına yönetmeyi aklından bile geçiremeyecek.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN OLDUĞU YERDE SAĞDUYU OLUR, VİCDAN OLUR, ADALET OLUR”

Bir daha hiç kimse ‘şu lider iyi de etrafı kötü’ diye bahaneler üretemeyecek. Artık bu ülkede herkes, yönetimde güçlü kadrolar görmek isteyecek.14 Mayıs’tan sonra, devletin gücünü, devletin aklını milletin vicdanıyla buluşturacağız. Ülkeyi yönetirken bir an bile doğru yoldan çıkmadan, insanlıktan ayrılmadan yürüyeceğiz. Çünkü sevgili Cumhurbaşkanı’mızın, Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğu yerde sağduyu olur, vicdan olur, adalet olur.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bazı isimler değişiyor
Günlük kirası 25 bin TL; Allah ıslah etsin
Marmaris’te seçim zirvesi
Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek