İmamoğlu'ndan iktidara gönderme: "Seçim yaklaşırken iki haftalık ruh sağlıkları bozuluyor"

İstanbul Ataşehir'de açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidara göndermede bulundu. İmamoğlu, "Böyle seçim yaklaşırken iki üç haftalık ruh sağlıkları bir bozuluyor," değerlendirmesinde bulundu.

Ataşehir'de bulunan ve içerisinde Darülaceze Tıp Merkezi, Psikoloji Destek Merkezi (PDM), Evde Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Uyum Destek Merkezi (SUDEM) gibi birimleri barındıran Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi'nin açılışında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,

İktidara göndermede bulunan İmamoğlu, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirirken şunları söyledi:

"Onlar için de dua etmekten geri durmuyorum. Allah onlara da akıl sağlığı versin, ruh sağlığı versin, güzel düşünce sağlığı versin. Ama onların şu şekilde bir durumu var. Böyle seçim yaklaşırken iki üç haftalık ruh sağlıkları bir bozuluyor. Bir hiddetleniyorlar, bir şiddetleniyorlar. Ondan sonra seçim bitiyor, seçim bittikten sonra ya biz bu tarz şeyleri siyaseten söyledik diyorlar."

"Ben de diyorum ya Allah'ım, Yarabbim; bir insan oy için, seçim için bu kadar takla atar mı? Ya bu kadar kötü söz söylenir mi? Vallahi Söylenemez yani. Yapamam, yapılmaz. Yapılmaz. Yapmam. Hiçbir arkadaşım da yapmaz. Yapmayacak da biz işimize bakacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı