İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na atandı. Bu kararın ardından, 31 Mart seçimlerinde Murat Kurum'a karşı zafer kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Mehmet Özhaseki'nin yerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na Murat Kurum atanmıştı.

Murat Kurum, 31 Mart seçimlerinde İstanbul'da AKP'nin adayı olarak yarışmış ve CHP'li Ekrem İmamoğlu'na karşı 1 milyondan fazla oy farkıyla seçimi kaybetmişti.

İMAMOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum'un bakanlığa atanmasının ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Sağlık Bakanı olmasını tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim. Ayrıca yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a da yeniden atandığı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum."

İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Sağlık Bakanı olmasını tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim. Ayrıca yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a da yeniden atandığı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum.

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) July 2, 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.