İmamoğlu’ndan işi olmayanlara müjde! 3 ay süresince bir kuruş bile ödemeyeceksiniz!

İstanbul Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için önemli bir destek paketi açıkladı. Yeni duyuruya göre, belediye iş görüşmelerine giden kişilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sağlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentte yaşayanlara yönelik sevindirici bir duyuru yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasına göre, İstanbul'da ikamet edenler bundan böyle üç ay süreyle günde dört kez ücretsiz toplu taşıma hizmetlerinden faydalanabilecekler. Bu yeni uygulama özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri aracılığıyla iş arayan bireyler için geçerli olacak ve iş görüşmelerine ulaşımı kolaylaştıracak.

Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyası döneminde verdiği vaatlerden biri olan bu uygulama, iş arayan bireylerin finansal yükünü hafifletecek ve ekonomik olarak destek sağlayacak. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan Wi-Fi hizmetindeki mevcut 60 GB web kotası da kaldırılarak, İstanbul halkına şehrin her yerinde sınırsız internet erişimi imkanı sağlandı. Bu kararlar, İstanbul'da yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar olarak kabul ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.