İmamoğlu'ndan İstanbullulara kar yağışı uyarısı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hava tahminine göre kar yağışının yarın devam edeceğini söyledi. Yurttaşlara uyarılarda bulunan İmamoğlu, "İstanbulluları zorunlu olmadıkça şahsi araçlarını kullanmamaları konusunda uyarmak isterim" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki kar yağışının devam edeceğini söyleyerek yurttaşları uyardı. İmamoğlu; zorunlu olmadıkça şahsi araçlarını kullanmamaları konusunda uyarısında bulundu.

İstanbul'da dün yer yer yoğun olarak görülen kar yağışının, perşembe gününe kadar etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Kar yağışının etkili olmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla İstanbulluları uyardı. İmamoğlu'nun açıklaması şöyle: "Hava tahminine göre kar yağışı yarın da devam edecek. İstanbulluları zorunlu olmadıkça şahsi araçlarını kullanmamaları, toplu taşımayı tercih etmeleri, araçlarda da mutlaka kar lastiği kullanılması konusunda uyarmak isterim. Bugün olduğu gibi yarın da bu çağrımıza lütfen uyunuz." https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1361366698012659713  

Kar yağışı devam ediyor

İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerinde yeniden etkisini artırmaya başladı. Avrupa Yakası'nda başta Beylikdüzü, Esenyurt, Arnavutköy olmak üzere birçok bölgede kar yağışı devam ediyor. Anadolu Yakası'nda ise Çamlıca ve Aydos Tepesi gibi yüksek yerlerin yanı sıra Beykoz, Çekmeköy, Ümraniye ve Üsküdar'da kar yağışı etkili oluyor. Bazı bölgelerde ise yağış rüzgarla beraber şiddetini artırırken, Üsküdar'ın sahile yakın bölgelerinde yer yer karla karışık yağmur ve dolu yağıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı