İmamoğlu’nu tehdit eden yandaş Yeni Şafak’ın öfkesinin nedeni ortaya çıktı!

“Haddini bil Ekrem, yoksa bildirirler” başlığıyla İmamoğlu'nu tehdit eden yandaş Yeni Şafak gazetesinin İBB'ye ait boş araziyi ücretsiz otopark olarak...

“Haddini bil Ekrem, yoksa bildirirler” başlığıyla İmamoğlu'nu tehdit eden yandaş Yeni Şafak gazetesinin İBB'ye ait boş araziyi ücretsiz otopark olarak kullandığı ortaya çıkınca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla araziye İSPARK işletmesi kuruldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına adaylığından bu yana en çok hedef gösteren manşetlere imza atan Yeni Şafak, karalama kampanyalarına devam ediyor. Gazete son olarak, İmamoğlu'nun İBB Şehir Tiyatrolarına sansür uyguladığı iddiasında bulunmuştu.

Yeni Şafak gazetesinin İstanbul Topkapı’daki binasının hemen yanında bulunan İBB’ye ait boş arazi, gazete tarafından ücretsiz otopark olarak kullanılıyordu. Cumartesi günü İBB’ye ait alan, belediyenin iştiraki İSPARK tarafından herkese açılarak işletilmeye başlandı.

Sabah erken saatlerde başlayan çalışma öğlen tamamlandı ve uzun zamandır Yeni Şafak gazetesinin ücretsiz kullandığı İBB’ye ait alan, İSPARK oldu. Ayrıca İSPARK bu alana özel abonelik kabul etmeyecek.

Yeni Şafak gazetesi de bu alana araçlarını çektiklerinde, 2 saat için 7 TL, 5 saat için 9 TL, 8 saat için 12 TL ve 10 saat için 15 TL verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor