İmamoğlu'nun Mizahi Tepkisi: "Ben Aşı Yapmadım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Koronavirüs aşısı yapıldığı esnada çekilen fotoğrafın sosyal medyada yarattığı benzerlik tartışmasına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada uzun süre konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Koronavirüs aşısı yapıldığı anı gösteren fotoğraf hakkında ilk kez konuştu. Fotoğraftaki doktorun İmamoğlu’na benzetilmesi, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş bir tartışma başlatmıştı.

ŞAŞKINLIĞINI PAYLAŞTI

Bir programa katılan İmamoğlu, fotoğrafı gördüğünde yaşadığı şaşkınlığı esprili bir dille aktardı. "Fotoğrafa 10 defa baktım, saç ben, kulak ben. Ama Cumhurbaşkanı'na iğne yapmadım. 'Fotomontaj mı acaba?' dedim. Espri yapıyorlar sandım," ifadelerini kullandı. Sonrasında, doktorun kendisiyle görüntülü konuştuğunu belirten İmamoğlu, "Gerçekten çok benziyor fakat ben değilmişim," şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

SOSYAL MEDYADA YENİDEN GÜNDEM OLDU

İmamoğlu’nun bu mizahi yaklaşımı, duruma verdiği tepkiyle sosyal medyada yeniden gündem haline geldi. Kullanıcılar, İmamoğlu’nun açıklamalarını esprili bir dille yorumlayarak sosyal medyada paylaşmaya devam etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.