İmmobile, Süper Kupa Tarihine Geçti: Icardi'nin Rekorunu Kırdı

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray'a karşı oynanan maçın 23. saniyesinde gol atarak Süper Kupa tarihinin en erken golüne imza attı ve Mauro Icardi'ye ait olan rekoru kırdı. Immobile, Beşiktaş kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray'a karşı oynanan maçta daha ilk dakikada gol atarak, Süper Kupa tarihinin en erken golüne imza attı. İtalyan golcünün 23. saniyede kaydettiği bu gol, daha önce Mauro Icardi'nin 50. saniyede attığı golle elinde tuttuğu rekoru geçerek tarihe geçti.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, ilk resmi maçında Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye ait rekoru kırarak tarihe geçti. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın 23. saniyesinde sahneye çıkarak gol atan Immobile, Beşiktaş'taki kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

İtalyan santrfor, bu golüyle Süper Kupa tarihinin en erken golüne imza attı. Daha önceki rekor, 7 Nisan 2024'te Şanlıurfa'da oynanan ve tamamlanamayan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Mauro Icardi'nin 50. saniyede kaydettiği golle elinde bulunuyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.