İmzayı attı, Adama Traoré Amedspor’da forma giyecek

Bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek olan ve teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getiren Amedspor, ilk yabancı transferini yaptı. Bu transfer ile çok konuşulacak olan kulübün resmi açıklamaları da gelmiş oldu..

Tarihinde ilk kez 1.Lig'de mücadele eden ve teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getiren Amedspor, Hull City ile sözleşmesi sona eren Adama Traoré'yi kadrosuna kattı.

Traoré'nin imza törenine Amedspor Başkan Yardımcısı Baran Durmaz, Amedspor Futbol Dairesi Başkanı ve diğer yöneticiler katıldı.

Traroe ile ilgili aşağıdaki paylaşım Amedspor'da yapıldı

Futbolseverlerin Fransa Ligue 1 kulüpleri Monaco ve Metz'den hatırladığı Traoré, en son memleketimizde Hatayspor'da forma giymişti.

Bu sezonun TFF 1'i. Kulübümüzde forma giyen, ligde mücadele eden ve Amedspor'da mücadele eden Adama Traoré'ye hoş geldiniz diyoruz.Camiamıza hayırlı olsun...

28 yaşındaki Adama Traoré, Amedspor'un ilk yabancı oyuncusu olarak tescil edildi. Daha önce 2 sezon Hatayspor'da forma giyen Traore, bu sezon son olarak İngiltere'nin Hull City takımında forma giydiği 24 maçta 2 gol, 1 asist kaydetti. Malili futbolcu, 2020-2022 sezonunda forma giydiği Hatayspor'da toplam 54 maça çıkmış, 1 gol atıp 9 asist yapmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.