İnci Taneleri Dizisinin Etkisi: Dilber Dansı Akımıyla Pavyonlarda Rekor Harcama

Hazır Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri, İnci Taneleri dizisinin fenomeni oldu. Dilber dansıyla başlayan akım, pavyonlarda harcamaları ikiye katladı. Sosyal medyada paylaşılan 284 bin TL'lik bir hesap herkesi şaşırttı!

Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı bölümleriyle de reyting rekorları kırdı. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün yaşam verdiği Dilber karakteri çok konuşuldu. Dilber'in pavyon dansı ise bir akım haline geldi.

'Dilber dansı, Dilber elbisesi' derken pavyon tutarları da ikiye katlandı. "Dilber dansı" olarak ifade edilen pavyon dansı, çok sayıda işletmenin fiyatlarına yüzde 100 zam yapmasına neden oldu.

İnci Taneleri dizisinin peşinden pavyon adisyonları da sosyal medyada yayılmaya başlandı. Eylül ayında İzmir'de gelen pavyon hesabı yeniden gündem oldu.

Sosyal medyada son günlerde paylaşılan hesaplarda ortalama tutar 20 bin TL ile 30 bin TL arasında değişirken, 29 Eylül tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde yer alan bir pavyonda gelen 284 bin liralık hesap, herkesi şaşırttı.

284 bin TL'lik hesaba, indirim uygulanarak 240 bin TL'ye kadar düşürüldüğü belirtilirken, ayrıca adisyona 450 TL de ikram uygulanmış. Apisyondaki kalem kalem tutarlar da dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere
Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi: 8,5 milyon kazanacağı konseri için kolları sıvadı