İnci Taneleri sezon finaline hazırlanıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, haziran ayında sezon finali yapacak ve Eylül ayında yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak. Dizi, başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın paylaştığı dram türündeki bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri", Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı ve izleyicileri heyecan dolu bölümleriyle büyülemeyi başaran bir yapım. Dizinin sezon finalinin haziran ayında gerçekleşeceği duyuruldu ancak hayranları için müjdeli bir haber var; yeni bölümler Eylül ayında tekrar ekrana gelecek.

25 Ocak 2024'te ilk bölümü yayınlanan ve BKM imzası taşıyan İnci Taneleri, Şenol Sönmez'in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı bir dram dizisi. Başrolleri Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka paylaşıyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelmesi beklenen bölümü yetişmedi ve bayram tatili nedeniyle önümüzdeki hafta da yayınlanmayacak. Bu durumda dizi toplamda 2 hafta ara verecek.

Eylül ayında yeni sezon için hazırlıklar devam ederken, İnci Taneleri kadrosuna yeni isimlerin katılacağı açıklandı. Yeni karakterlerin seçim sürecinin hala devam ettiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Banu Parlak'a Saldırı Davasında Şok Gelişme: Şikayetinden Vazgeçti
Antalya'daki Teleferik Kazasında Yeni Gelişme: 19 Kişi İçin Soruşturma Genişletildi
Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı
İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi