İnci Taneleri yeni kadrosuyla ekrana geri dönüyor: Yayın tarihi belli oldu

Fenomen dizi İnci Taneleri'nin ikinci sezonu 3 Ekim'de ekranlara dönüyor! Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini üstlendiği ve başrolünde yer aldığı dizide, Azem’in hapishaneye dönüşünün sebepleri ve "İnci Taneleri" kitabındaki sırlar ortaya çıkıyor.

Fenomen dizi İnci Taneleri, merakla beklenen ikinci sezonuyla 3 Ekim'de ekranlara dönüyor. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan yeni hikayeler ve sürpriz oyuncularla izleyicileri bekliyor!

Geçtiğimiz sezonun fenomen dizisi İnci Taneleri'nin ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu. Dizi, kadrosundaki yeni oyuncularla birlikte 3 Ekim'de ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

İkinci sezonun ilk tanıtımı da yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın hem senaristliğini üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı dizide, Azem’in neden hapishaneye döndüğüne dair sorular yanıt bulacak ve "İnci Taneleri" kitabında yer alan detaylar açıklığa kavuşacak.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin yeni sezonu 3 Ekim Perşembe akşamı başlaması planlanıyor, herhangi bir değişiklik olmazsa.

Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin güçlü kadrosunda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi isimler yer alıyor. Ayrıca, dizinin yeni sezonuna Bestemsu Özdemir ve Aytek Şayan da katılıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.