İnci Taneleri: Yılmaz Erdoğan'ın Dizisi İlk Bölümüyle Zirveye Çıktı!

Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyan 'İnci Taneleri' dizisi, ilk bölümüyle büyük ses getirerek izleyiciden tam not aldı. Sosyal medyada ve reyting listelerinde zirveye yerleşen dizi, duygusal anları ve çarpıcı hikayesiyle büyük beğeni topluyor.

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünde yer aldığı İnci Taneleri'nin ilk bölümü büyük ilgi gördü. Ancak dizinin kadın cinayetlerini romantize ettiği iddialarıyla eleştirilmesi, yapılan izleme programında da gündemdeydi. BKM Mutfak Uniq'de gerçekleşen buluşmada, Yılmaz Erdoğan, yapımcı Necati Akpınar, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ve Kanal D yöneticileri bir araya geldi.

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, İnci Taneleri'nin izleyicide büyük bir karşılık bulacağına inandığını belirterek, "Yılmaz Erdoğan'ın kalemi ve görsel anlatım dili çok güçlü. Ben, İnci Taneleri'nin sezonun en iddialı dizilerinden biri olacağını düşünüyorum" dedi. Yancı ayrıca, önümüzdeki günlerde ekrana gelecek dört yeni dizinin müjdesini verdi.

Dizi, 20 yıl sonra ekrana dönen Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ karakteriyle başlıyor. İlk bölümde, Azem'in cezaevinden çıkışı ve eşinin mezarını ziyareti duygusal anlara sahne oldu. Dilber'in hikayesi ise pavyon dansıyla dikkat çekiyor. Zorla evlendirilen ve tacize uğrayan Dilber'in Azem ile ilişkisi merak uyandırdı.

İnci Taneleri, ilk bölümüyle sosyal medya ve reyting listelerinde zirveye oturdu. Gece boyunca gündemi sarsan dizi, çarpıcı diyalogları, şarkıları ve sinema filmi tadındaki çekimleriyle büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisi, her perşembe Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bir çay kaşığı tüketmek kabızlığı önlüyormuş!
Türkiye Genelinde Uyuşturucu Operasyonu: 272 Satıcı Yakalandı, 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi
Depremlerin Ardından Kahramanmaraş ve Hatay'da Afetzedelerin Su Mücadelesi
KKTC'de asgari ücret, 29.640 TL olarak belirlendi
Cem Yılmaz'dan Bomba Duyuru: G.O.R.A. Serisine Yeni Film Geliyor!