İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!

Kanal D'nin İnci taneleri dizisinde bomba gelişmeler olacak! Azem herkesi ters köşe yapacak gibi görünüyor! İnci taneleri yayınlandığı günden beri konuşuluyor! Dizinin yeni bölümünde, izleyici ters köşe..

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri yeni bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu hafta Azem'in beklenmedik hamleleri ve umutsuzluğu aşma çabaları ekran başındakilere heyecanlı anlar yaşatacak.

İNCİ TANELERİ'NDE YENİ GELİŞME YAŞANACAK! 

BKM dizisi "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" derin hikayesi ve etkileyici oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Her bölümü heyecanla beklenen dizi izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Azem'in istemediği şeyleri yapmak zorunda kaldığı yeni bölümde dizinin izleyicisini neler beklediği merak ediliyor.

Televizyon yayın organının haberine göre; 10. bölümde neler olacağı belli oldu. Dilber bir kez daha oğlundan ayrı kalmanın acısını yaşarken Zahir izlerini silmeyi başarır. Öğrendiklerini öğrenen Piraye, Azem'den uzaklaşmaya karar verir. Azem, Piraye'nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz.

Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmaya çalışan Azem, çaresizlik içinde istemediği bir yola girer. Ve bu yol onu kızıyla ilgili bir ipucuna götürür. Ancak öğrendiği şey onu başka bir bilinmeze sürükler.

"Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" Perşembe akşamı 20:00'da Kanal D'de yeni bölümüyle ekrana geliyor!

İnci hakkında kısa bilgi. Taneler dizisi;

Güçlü oyuncu dizisinin oyuncuları Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'dır. Şenol Sönmez proje yöneticisi koltuğunda oturuyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İkinci araba da Ülkü Ocakları’nın önünde çıktı
Cem Yılmaz'dan 'Seyirciye Sinirlenip Sahneyi Terk Etti' İddialarına Yanıt!
İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisi Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt!
Demet Özdemir'den Tatil İsyanı! Hayranları Şokta!