İnci Taneleri’nde Dilber’in pavyon dansına ramazan arası verilecek

Yılmaz Erdoğan’ın her Perşembe reytinglere damgasını vuran dizisi “İnci Taneleri” büyük ilgiyle izleniyor. Her hafta özellikle dizinin dans sahnesi ve şarkı sözleri merakla bekleniyor.

İnci Taneleri dizisi perşembe akşamları aldığı izlenme rakamlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünü oynadığı dizi henüz yayınlamadan Dilber’in (Hazar Ergüçlü) pavyon dansı ve şarkısıyla sosyal medyada büyük bir akıma dönüşmüştü.

İnci Taneleri dizisiyle ilgili yeni bir kararla gündemde. Ramazan ayı süresince, dizi içerisinde pavyon dansı sahnelerine yer verilmeyeceği iddia ediliyor.

SOSYAL MEDYADA AKIMA DÖNÜŞEN PAVYON DANSI

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın paylaştığı İnci Taneleri dizisi, yayınlandığı ilk günden beri reytingleri alt üst etmişti. Özellikle Dilber karakterinin pavyon dansı sahneleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve bir akıma dönüşmüştü.

PAVYON DANSI RAMAZAN AYINDA YER ALMAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İnci Taneleri dizisi, yaklaşan Ramazan ayı süresince pavyon dansı sahnelerine yer vermeyecek. Bu kararla, dizi yapım ekibinin toplumsal hassasiyeti dikkate alarak, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir adım attığı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu'nun röportajını böldü
Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı
Serenay Sarıkaya: Özgür ve cesur olmak zorundaydım
Mal kavgası bitmiyor: İbrahim Tatlıses'in torunu isyan etti
“Kardeş Takımı 2” filmi geliyor