İngiliz müzisyen Waters'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaştığı video için Waters'a teşekkür etti. Waters ise, "Asıl teşekkür size ve Türk halkına, Filistin'deki soykırıma karşı durduğunuz için" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyada paylaştığı video sonrası Waters, Türkiye'nin Filistin'deki soykırıma karşı duruşunu övdü ve Türk halkına teşekkür etti. Bu mesaj, uluslararası dayanışmayı güçlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Waters'a teşekkür etmişti. 

Bu paylaşım üzerine Waters, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hayır efendim, asıl biz size ve Türk halkına, Filistin'deki kardeşlerimizin soykırımına karşı batıda tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz. Yaptığınız film zekice, halden anlayan, güzel ve gerçek. 2040 yılında da anımsanacak. Teşekkürler Türkiye." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın, İsrail'in Filistin'e saldırılarının birinci yılına ilişkin paylaşımında, İsrail'in Filistin topraklarındaki soykırımı ile Türkiye'nin bu duruşuna karşı verdiği mücadelenin yer aldığı bir videoya da yer verilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.