İngiliz şarkıcı Adele, hayranlarından ağlayarak özür diledi

İngiliz şarkıcı Adele, ekibindeki birçok kişinin koronavirüse yakalanması sebebi ile turunu ertelemek zorunda kaldı. Dünyaca ünlü isim, hayranlarına turunun iptal edildiğini duyurmak için paylaştığı videoda gözyaşlarını tutamadı.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, sosyal medya üzerinden yayınladığı duyuruda Cuma günü Las Vegas’taki Caesar’s Palace’ta başlaması planlanan turunun tarihlerini yeniden düzenlemek zorunda kaldığını duyurdu. Turunu iptal ettiğini söyleyen Adele sebep olarak ekibindeki birçok kişinin koronavirüse yakalandığını söylerken hayranlarından da özür dileyerek gözyaşlarını tutamadı.

'Çok üzgünüm'

Las Vegas’taki konseri için henüz hazır olmadıklarını belirten Adele, “Çok üzgünüm ancak şov henüz hazır değil. Her şeyi zamanında hazırlayabilmek ve sizin için her şeyin yeterince güzel olabilmesi için elimizden geleni yaptık ancak koronavirüs ve teslimat gecikmeleri nedeniyle tamamen mahvolmuş durumdayız” dedi.

İngiliz şarkıcı gözyaşlarıyla yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

“Ekibimin yarısı koronavirüse yakalandı, halen hastalar. Bu yüzden şovu tamamlamak ve sahip olduğumu size verebilmek imkansız hale geldi. İçim sızlıyor. Son dakikada bunu açıkladığım için üzgünüm. Bunu çözebilmek için 30 saattir ayaktayız ve malesef zamanımız tükendi. Çok üzgünüm ve çok utanıyorum. Yine konser nedeniyle seyahat eden herkes için çok üzgünüm, gerçekten çok üzgünüm. Bunun üzerinde çalışıyor ve tarihleri yeniden belirlemeye çalışıyoruz. Gösteriyi bitirip sizin için olması gereken yere getireceğim. Tüm tarihler yeniden düzenlenecek ve yakında daha fazla bilgi paylaşacağız.”

Destek mesajları geldi

31 yaşındaki sanatçının Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma hayranlarından çok sayıda yorum geldi. Yorumlarda hayranları, Adele’e dürüstlüğü sebebiyle teşekkür ederek, destek mesajları verdi.

'Hassasiyetin ve dürüstlüğüne hayranım'

Yorumlarda, “Adele, ağlama! Hazır olduğunda biz orada olacağız. Sen kendin ve hayranların için en iyisinin ne olduğunu biliyorsun”, “Hayat böyle bir şey. Zor zamanlar da elbette olacak. Üzülme”, “Hassasiyetin ve dürüstlüğüne hayranım. İyi ol, sağlıklı kal, ve ihtiyacın olan zamanı kendine ayır” gibi ifadelere yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Rusya, Şeker İhracatını Geçici Olarak Yasakladı:Gıda Piyasasındaki Dengenin Korunması Hedefleniyor
Kolombiya, İsrail ile Diplomatik İlişkileri Kesiyor: Gazze Saldırılarına Tepki
Hamas, İsrail'in Teklifine Yazılı Yanıt Verecek: Müzakereler Kahire'de Devam Ediyor
Havadan Atılan İnsani Yardım Kutuları Felakete Yol Açtı: Gazze'de Ölü ve Yaralılar Var
Japonya ve Filipinler, Çin'in Artan Nüfuzuna Karşı İşbirliğini Güçlendiriyor