İngiliz taraftarın Manchester City’li yıldızla çektirdiği fotoğrafın bedeli ağır oldu

Bir İngiliz taraftar, sosyal mesafe kurallarını çiğneyerek Manchester City'nin yıldız oyuncusu Riyad Mahrez'le fotoğraf çektirmesinin ardından işinden oldu.

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Riyad Mahrez'le samimi bir fotoğraf çeken İngiliz taraftarın, sosyal mesafe kurallarını çiğnediği gerekçesiyle işine son verildi.

Bir İngiliz taraftar, sosyal mesafe kurallarını çiğneyerek Manchester City'nin yıldız oyuncusu Riyad Mahrez'le fotoğraf çektirmesinin ardından işinden oldu. 37 yaşındaki Craig Willis adlı taraftar, yeni apartmanına taşınan Mahrez'den fotoğraf istedi. Willis, Cezayirli yıldızın isteğini kabul etmesinin ardından 2 metrelik sosyal mesafe kuralını bozdu ve fotoğrafı çekti.

"HER GÜN BÖYLE BİRİYLE KARŞILAŞMIYORSUNUZ"

Fotoğrafı gören işvereni, 5 çocuk babası çalışanını işten kovdu. Willis sonrasında yaptığı açıklamada, "En yakın arkadaşım için bu fotoğrafı çektim, kendisi Manchester City taraftarı. Mahrez bunu problem etmedi ve fotoğraf teklifime sıcak bir şekilde yaklaştı ve kabul etti. Her gün böyle biriyle karşılaşmıyorsunuz. Fotoğraf sonrası yumruk tokuşturduk" diyerek durumu açıkladı.

MANCHESTER'DAN TAŞINMIŞTI

29 yaşındaki Mahrez, Manchester'deki evinin soyulmasının ardından Macclesfield'a taşınmıştı. Yeni apartmanın bulunduğu kompleksin çalışanları apartman sakinlerinin güvenliğini garanti ettiklerini savunuyor. Manchester City oyuncuları her üç günde bir ve maç sonrasında koronavirüs testine giriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İki yılı kalmıştı: ABD güçleri o ülkede süresiz kalacağını açıkladı
Kenya'da Şiddetli Yağışlar ve Seller: 188 Can Kaybı, 90 Kişi Kayıp
İngiltere ve Galler'de Yerel Seçimler: İşçi Partisi'nin Kazanımları ve Muhafazakâr Parti'nin Kayıp
Hollanda'da Eurovision'a İsrail Protestosu: Aktivistler AVRO-TROS'u Boykota Çağırdı
2030 FIFA Dünya Kupası Ev Sahipleri: Avrupa ve Kuzey Afrika'yı Birleştiren Dev Tünel Projesi