İngiltere Kralı 3. Charles'a kanser teşhisi

İngiltere Kralı 3. Charles, kanser teşhisi konulmasından sonra yaptığı ilk açıklamada, kendisine ulaşan destek mesajlarına teşekkür etti. Charles, "Kansere yakalanan her insanın bileceği gibi, bu tür güzel düşünceler en büyük teselli ve teşviktir." şeklinde ifade etti.

Norfolk'taki Sandringham House Sarayı'nda tedavisi süren Kral Charles, yazılı bir açıklama yaparak destek mesajları için teşekkür etti.

Açıklamasında Kral Charles, "Kansere yakalanan her insanın bileceği gibi, bu tür güzel düşünceler en büyük teselli ve teşviktir. Bana konan teşhisin kamuoyundaki anlayışı nasıl artırdığını ve Birleşik Krallık ile dünyadaki kanser hastaları ve ailelerine destek veren kuruluşların çalışmalarına nasıl ışık tuttuğunu duymak benim için moral vericiydi. Onların bitmek bilmeyen ilgi ve bağlılığına ömrüm süresince duyduğum hayranlık, kendi kişisel deneyimimden sonra daha da artıyor." ifadelerini kullandı.


PROSTAT BÜYÜMESİ TEDAVİSİ SIRASINDA KANSER TEŞHİSİ

Kral Charles, prostat büyümesi tedavisi sırasında yapılan kontrollerde kanser teşhisi konulduğu duyurulmuştu. Ancak kanserin türü ve evresi hakkında ayrıntılı bilgi verilmemişti. Başbakan Rishi Sunak ise kanserin erken evrede olduğunu belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Tel Aviv ve Kudüs’te Hükümet Karşıtı Protestolar: Çok Sayıda Gözaltı
İsrail'de Güvenlik Toplantısında Gazze Stratejisi Tartışması
Gürcistan'da Protestolar: Avrupa Entegrasyonu İçin Sokaklarda
İsveç Araştırması: Obezite, Kanser Riskini Katlıyor!
Zamfara'da Silahlı Çete Saldırıları: 30 Ölü, Birçok Kişi Kaçırıldı