İngiltere Kralı Charles Paskalya Bayramında İlk Defa Ortaya Çıktı! Büyük Buluşma!

Kral Charles Paskalya Bayramı ile birlikte İngiltere halkıyla karşı karşıya geldi. Kral Charles halkı selamlayarak, halk ile buluştu! Uzun sürenin ardından gelen bu buluşma, sosyal medyanın da gündeminde yer aldı..

Yıllar sonra en büyük hayali gerçekleşen ve tahta çıktıktan sadece birkaç ay sonra İngiltere kralı olan Charles, kötü haberi verdi.

Kral Charles ve İngiliz kraliyet ailesi için kötü haber. Ocak ayında prostat ameliyatı sonrası kanser teşhisi konan kadın dayanamadı. " Kate mümkün olduğunca kameralardan uzak durdu ve haberi yaymaya devam etti.

Galler Prensesi'nin kanser olduğu ortaya çıkınca Kral'ın bunu yapmadığı için oldukça kızdığı söylendi. çok ilerleme kaydetti ve saray görevlerini yerine getiremedi.

Aylar sonra Paskalya'da halkı selamlayan Kral, Kate'in aksine kameralara biraz neşeyle el salladı. Kate Middleton'un kısa süre sonra görevine döndüğü bildirildi. sağlığı iyileşmeye başladı.

İngiltere Kralı Charles, Camilla ile Paskalya ayinine katıldıktan sonra Saint Petersburg'a gitti ve kız arkadaşıyla George Şapeli dışında buluştu.

Sağlıklı ve mutlu görünümü Şubat ayında kendisine kanser teşhisi konulduktan sonra ilk halka açık etkinliğe katılan kral dikkatlerden kaçmadı.Tüm gözler Middleton'dayken Prens William ve ailesi etkinliğe katılmadı....

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti
İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu