Boşanacakları konuşuluyordu! Oğuzhan Koç Demet Özdemir olayına Eser Yenenler son noktayı koydu

Geçen yıl ağustos ayında evlenen meşhur çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliklerinin üstünde karabulutlar gezdiği iddiası magazin gündemine bomba benzer biçimde düşmüştü. Ünlü oyuncu mevzuyla ilgili “Evliliklerde...

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, Ağustos 2022'de dünyaevine girmişti. Sosyal medyada aşk dolu pozlar paylaşan meşhur çift, bir süredir boşanma haberleriyle gündemde. Ünlü çift boşanma haberlerini yalanlamış ve evliliklerinde bir mesele olmadığını söylemişti. Konuyla ilgili bir izahat da çiftin yakın arkadaşları Eser Yenenler'den geldi.

Bir alışveriş merkez çıkışında magazincilere konuşan Eser Yenenler, yakın arkadaşları olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanma haberleri için açıklamalarda bulunmuş oldu.

Yapılan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Yenenler mevzu ile ilgili, "Oğuzhan benim kardeşim. Onların oldukça üstüne gidiliyor. Bence aralarında asla bir mesele yok. Evlilikleri oldukça güzel gidiyor." şeklinde konuştu.

Özdemir, evliliğinde sıkıntılar olduğunu doğrulayarak, “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” demişti.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'