İngiltere'den Dev Hamle! Oosterwolde İçin Rekor Teklif Yolda!

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Jayden Oosterwolde, Avrupa kulüplerinin radarında. West Ham United’ın Ocak ayında astronomik bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı öne sürülüyor. Yönetim ve Jose Mourinho ise transfere karşı.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’un "Bu çocuktan çok para kazanacaksınız" dediği Jayden Oosterwolde, Avrupa devlerinin radarına girdi. İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ın, 23 yaşındaki yıldız futbolcu için Ocak ayında resmi teklif yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

MOURINHO VE YÖNETİM SATIŞA KARŞI


Fenerbahçe yönetimi ve teknik direktör Jose Mourinho'nun, Oosterwolde'nin satışına sıcak bakmadığı belirtilirken, West Ham’ın teklifinin astronomik seviyelere ulaşması durumunda sarı-lacivertli kulübün nasıl bir karar alacağı merak konusu. Oosterwolde, Twente maçı öncesinde, "Birçok Avrupa kulübü benimle ilgileniyor" açıklamasını yapmıştı.

12 MİLYON EUROLUK TEKLİF REDDEDİLDİ


Başkan Ali Koç, daha önce yaptığı bir açıklamada, geçen sezonun devre arasında Oosterwolde için 12 milyon euroluk bir teklif aldıklarını ancak bu teklifi geri çevirdiklerini açıklamıştı. 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Parma'dan 6 milyon euroya transfer edilen genç futbolcu, bu sezon Mourinho’nun vazgeçilmezlerinden biri oldu ve 13 maçta toplam 1199 dakika sahada kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.