İnsan pazarlığı Metro'suz olmadı: Reis emir versin!...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, üst düzey AB yetkilileri Jean-Claude Juncker ve Donald Tusk ile yaptığı görüşmelerden tutanaklar sızmış ve Erdoğan’ın “Mültecileri otobüslere doldurur göndeririz'' sözleri ortaya çıkmıştı.Tutanaklarda...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, üst düzey AB yetkilileri Jean-Claude Juncker ve Donald Tusk ile yaptığı görüşmelerden tutanaklar sızmış ve Erdoğan’ın “Mültecileri otobüslere doldurur göndeririz'' sözleri ortaya çıkmıştı.

Tutanaklarda yer alan “Mültecileri otobüslere doldurup göndeririz'' ifadesiyle ilgili konuşan Erdoğan, bu sözleri her fırsatta ve her platformda söylemeye devam ettiğini, ortada gizli saklı bir durum olmadığını belirtmişti.

Erdoğan şöyle devam etmişti: “Edirne’den insanları otobüslere bindirip geri çevirdik. Bu bir olur iki olur. ''Biz de kapıları açarız hayırlı yolculuklar dileriz’. Biz bunu söyledik. Beyefendiler bundan rahatsız olmuşlar.''

Twitter hesabından bir açıklama yapan Öztürk, “Reis emretsin binlerce otobüsümle mültecileri Sınıra taşımaya Metro ve otobüs sektörü olarak HAZIRIZ…'' diye yazdı.

Suçu ''paralel yapı’ya atmıştı

Muğla-İstanbul arasında sefer yapan Metro Turizm’e ait yolcu otobüsünde görevli muavinin araçta uyuyan bir yolcuya bakarak mastürbasyon yapıp spermlerin bir kısmını yolcunun yüzüne sıçrattığı ortaya çıkmasının ardından Öztürk, suçu ''paralel yapı’ya atmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!