İnsanlık ölmemiş dedirten hareket! Tonlarca mandalinayı depremzedelere bağışladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle zor günler geçiren Hatay'da, dayanışma ve yardımlaşma örnekleri artarak devam ediyor. Samandağ ilçesinde mandalina üretimi yapan bir çiftçi, depremzedelere destek olmak adına 2 ton mandalinayı bağışladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay, dayanışma ve yardımlaşma örnekleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Samandağ ilçesinde mandalina üretimi yapan bir çiftçi, depremzede vatandaşlara yardım elini uzattı. İşte, Hatay'daki bu güzel dayanışma hikayesi.

DEPREM SONRASI DAYANIŞMA DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay, zor günlerin ardından hala toparlanma sürecinde. Ancak, felaketin üzerinden aylar geçse de bölgedeki yardımlaşma ve dayanışma devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin koordinasyonunda birçok hayırsever, depremzedelere destek olmak için çaba sarf ediyor.

ÇİFTÇİDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Samandağ ilçesinde mandalina üretimi yapan bir çiftçi, Hatay'ın yaşadığı zorlu süreçte depremzedelere destek olmak adına önemli bir adım attı. Çiftçi, toplamda 2 ton mandalinayı depremzede vatandaşlara bağışladı. Bu anlamlı bağış, Hatay Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla, konteyner kentlerde yaşayan depremzedelere ulaştırıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerle yardımsever vatandaşlar arasında köprü görevi üstlenerek, toplanan bağışları doğru yerlere yönlendiriyor. HBB Sosyal Doku Birimi ekipleri, çiftçinin bağışladığı 2 ton mandalinayı konteyner kentlerdeki vatandaşlara ulaştırarak, dayanışmanın simgesi haline geldi.

YARDIM ÇAĞRISI DEVAM EDİYOR

Hatay'daki yetkililer, vatandaşları ve hayırseverleri, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam etmeye çağırıyor. Hatay halkı ve diğer şehirlerden gelen desteklerin, depremzedelerin hayatlarını yeniden inşa etmelerinde büyük bir rol oynadığı vurgulanıyo

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kirası çok düşük olanlar dikkat: Tahliyeye itiraz hakkı yok!
Antalya'da Yerleşik Yabancılar Şehirden Ayrılıyor
Cebinizdeki parada bu detaya dikkat: Bir anda servet sahibi olabilirsiniz!
Erdoğan'ın konvoyuna karşı tepki gösteren genç gözaltına alındı!
İbrahim Maalouf'un T.O.M.A Projesi İstanbul'da!