İnşatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi: 1 işçi öldü

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde inşaat halindeki bir fabrikanın ara katında beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. Olayda işçilerden Mehmet Kuşlu hayatını kaybetti, biri ağır 3 işçi yaralandı. Jandarma, şirket yetkilisi ve iş güvenliği uzmanı iki kişiyi gözaltına alarak soruşturma başlattı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, inşaat halindeki bir fabrikanın ara katında beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. Bu olayda işçilerden Mehmet Kuşlu yaşamını yitirirken, biri ağır, üç kişi de yaralandı. 

Olay, Çerkezköy yolu üzerindeki kimya fabrikası inşaatında gerçekleşti. Beton dökümü sırasında yaşanan çökme sonucu işçiler Mehmet Kuşlu, Metin K., R.Y. ve H.Ş. göçük altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Mehmet Kuşlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olan diğer üç işçi ise Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı; Metin K.'nin durumunun hayati tehlike arz ettiği öğrenildi.

Mehmet Kuşlu'nun cesedi, savcı ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından hastane morguna götürüldü. Olay yerinde incelemelerde bulunan Ergene İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Duran, durumu takip etti. Jandarma, olayla ilgili olarak firmanın yetkilisi ve iş güvenliği uzmanı olan iki kişiyi gözaltına alarak soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.