Instagram Erişimi İçin Müjdeli Haber! Açılacağı Saat Belli Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram’a uygulanan erişim engeliyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Uraloğlu, sosyal medya platformunun yetkilileriyle bugün saat 13.30’da bir görüşme gerçekleştireceklerini duyurdu.

AKP İKTIDARI INSTAGRAM’I KAPATTI: BAKAN URALOĞLU'NUN GÖRÜŞME SAATI AÇIKLANDI

AKP iktidarının yarattığı ekonomik krizler ve sosyal medya üzerindeki etkileri, son olarak Instagram’ın erişime kapatılmasıyla dikkat çekti. Platformun kapatılmasının ardından, kullanıcılar ve sosyal medya takipçileri arasında tartışmalar devam ediyor. Milyonlarca kişinin gözünü çevirdiği Instagram’ın durumu bugün belli olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Instagram temsilcileriyle bugün saat 13.30’da bir görüşme yapacaklarını duyurdu.

Görüşmenin olumlu geçmesi durumunda, Instagram’ın birkaç saat içinde yeniden erişime açılabileceği belirtiliyor.

Uraloğlu’nun açıklaması şu şekilde:

"Katalog suçları çerçevesinde uyguladığımız politikalar nedeniyle Instagram’a erişim engeli getirdik. Geçtiğimiz hafta yapılan görüşmede Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması hususunda hassasiyetlerimizi ilettik. Bugün öğleden sonra tekrar bir araya gelerek taleplerimizin karşılanmasını sağlayacak adımların atılmasını umuyoruz ve olumlu gelişmeleri bekliyoruz."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.