Instagram'da fotoğraflara yazı eklemede yeni dönem! Yeni düzenleme butonu geldi!

Instagram, fotoğraflarınıza artık doğrudan gönderi düzenleyicisinden metin ekleyebileceksiniz. Ayrıca, metin ve çıkartma ekleme özelliği de eklendi. İşte detaylar...

Instagram, artık fotoğraflarınıza doğrudan gönderi düzenleyicisi üzerinden metin eklemenizi sağlayacak. Bu, fotoğraflarınızı ayrı bir uygulama kullanarak düzenlemenize gerek kalmadan metin ekleyebilmenizi mümkün kılacak.

Ayrıca, gönderi düzenleyicisinden bir fotoğrafın üzerine başka bir fotoğrafı çıkartma olarak ekleme özelliği de sunulacak. Yükleyeceğiniz fotoğrafı seçtikten sonra yeni eklenen metin butonuyla fotoğraflarınıza metin ekleyebilirsiniz. Ekranın sağ üst köşesindeki galeri düğmesine dokunarak çıkartma şeklinde ek görseller de ekleyebileceksiniz.

Webrazzi'nin haberine göre, bu katmanlı fotoğrafa dokunduğunuzda, fotoğrafın şeklini dikdörtgenden kareye, daireye, kalbe veya yıldıza dönüştürebileceksiniz.

FOTOĞRAFLARA YENİ YAZI TİPİ SEÇENEĞİ

Reels ve hikayeler için artık yeni yazı tipleri, animasyonlar ve efektler sunuluyor. Ayrıca, basitleştirilmiş bir metin aracı da kullanıma sunuldu. Kullanıcılar, metin aracını açarak ve metin düğmesine dokunarak yeni yazı tipi seçeneklerini görüntüleyebilirler. Bir yazı tipi seçildikten sonra, farklı animasyonlar ve efektler de eklenebiliyor. Instagram’ın yeni yazı tipi seçenekleri, fotoğraflarda da kullanılabilir hale geldi.

Bu ayın başlarında Instagram, bir paylaşıma 20 adede kadar fotoğraf ve video ekleme desteği getirdi ve profillere şarkı ekleme özelliğini tanıttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.