Instagram’da Rekor Kıran Hande Erçel’in Kazancı Şaşırttı!

Hande Erçel'in sosyal medya gelirleri rekor kırıyor! Instagram'da 32 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu, sadece 15 saniyelik bir reklam paylaşımından 500 bin TL kazandı. Ayrıca, reklam anlaşmalarına da 15-18 milyon TL arasında 'Evet' dediği belirtiliyor.

Hande Erçel'in sosyal medya platformlarından kazandığı gelirler, göz kamaştırıcı bir yükseliş sergiliyor. Instagram'da 32 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu, sadece 15 saniyelik bir reklam paylaşımından 500 bin TL gibi etkileyici bir miktar kazandı. Ayrıca, Erçel'in reklam anlaşmalarına da 15-18 milyon TL arasında 'Evet' dediği ifade ediliyor.

Son dönemde iş insanı Hakan Sabancı ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen oyuncu Hande Erçel,  Reklam anlaşmalarıyla milyonlarca lira kazanan Erçel, sosyal medya gelirleriyle de dikkat çekiyor. Instagram'da 32 milyonun üzerinde takipçisi bulunan ünlü oyuncunun, 15 saniyelik reklam paylaşımlarından 500 bin TL kazandığı ortaya çıktı. Ayrıca, Erçel'in reklam anlaşmalarına da 15-18 milyon TL arasında 'Evet' dediği belirtiliyor.

Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı, son olarak Atina'ya giderek müzisyen Antonis Remos ve Eleni Fureira'nın konserini izledi. Şarkılara eşlik eden ve dans eden çift, keyifli bir akşam geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
Enis Arıkan'dan kıskançlık itirafı: 'Şoke oldum' diyerek anlattı
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü: Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu
Olgun Şimşek talihsiz kazayı ucuz atlattı
Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!