Instagram'da yeni özellik: Telefondaki rahatsız etme modu gibi 'sakin mod' devreye giriyor

Telefonda rahatsız etme modunu kullanan kişiler, Instagram'da da aynı modu kullanabilecek. İşte yeni mod hakkında tüm detaylar...

Milyarlarca insanın kullandığı sosyal medya platformunda yapılan güncellemeler yoğun ilgi görüyor. en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan Instagram, farklı dönemlerde yaptığı güncellemelere bir yenisini daha ekledi. Gündeme gelmeye devam eden Instagram yeni bir mod getiriyor.

INSTAGRAM'DA YENİ ÖZELLİK

Yeni güncellemeyle birlikte kafa dinlemek isteyenlere Instagram'dan mod hakkında detaylar paylaşıldı. Telefonlarda yer alan "Rahatsız etmeyin" modu bu kez Instagram için geliyor. Instagram'da kullanılacak olan "Sakin mod" ile uygulama daha sessiz bir şekilde kullanılacak. Modu aktif etmeniz halinde Instagram uygulamasından gelen bildirimler ya da kişiler sizi rahatsız etmeden engellenecek.

SAKİN MOD NASIL AÇILIR?

Instagram'ı daha rahat ve huzurlu bir şekilde kullanmak isteyenlere Sakin Mod güncellemesi geliyor. Bu özelliği aktif etmeniz halinde bildirimler ve kişilerin sizi rahatsız etmesini engelleyebileceksiniz. Profil simgesine tıklayarak yeni modu aktif edebilirsiniz.

Sağ üst köşede yer alan 3 noktalı simgeye dokunarak, açılan menü üstünden "Ayarlar" sekmesine girmelisiniz. Önünüzde yer alan çeşitli ayarlar kısmında, "Hesap" sekmesin, peşinden ise "Bildirimler" sekmesini açmalısınız. Bildirimler sekmesinde yer alan Sakin Mod seçeneğini işaretleyerek uygulamadan gelecek bildirimleri engelleyebilirsiniz.

Teknoloji Haberleri

GTA 6'nın Çıkış Tarihi ve İlk Resmi Ödülü Açıklandı
Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
Oytun Erbaş olay yaratan bir açıklamada bulundu: "Wi-Fi sizin beyin dalganızı okuyor"