Instagram'dan Dev Adım: Dijital Kartvizit Özelliği Geliyor

Instagram, kullanıcıların profil bilgilerini ve sosyal medya hesaplarını kolayca paylaşmalarını sağlayacak yeni dijital kartvizit uygulamasını tanıttı. Bu özellik, kullanıcıların kendilerini daha iyi ifade etmelerini ve yeni insanlarla bağlantı kurmalarını kolaylaştıracak.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu Instagram, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla yeni bir güncelleme yapacağını duyurdu. Bu güncelleme ile birlikte, dijital kartvizit uygulaması devreye girecek. Kullanıcılar, bu yeni özellik sayesinde profil bilgilerinin korunması ve saklanmasının yanı sıra, istedikleri kişilerle paylaşılmasını çok daha kolay hale getirebilecek. Özelleştirilebilen dijital profil kartları, kullanıcıların fotoğraflarını, kısa biyografilerini ve adlarını içeren bilgileri ile bir QR kodu da barındıracak.

Bloomberght'te yer alan habere göre, dijital profil kartları, kullanıcıların Instagram hesaplarını başkalarıyla paylaşmalarını kolaylaştırmak için tasarlandı. Kullanıcılar, kendi özel bağlantılarını veya seçtikleri bir şarkıyı ekleyerek profil kartlarını daha kişisel hale getirebilecekler. Ayrıca, profil kartının arka planını seçtikleri bir görselle özelleştirerek kendilerini daha iyi ifade etmeleri sağlanacak. Bu özellik, Instagram kullanıcılarının yeni insanlarla bağlantı kurmalarını ve dost edinmelerini kolaylaştıracak bir araç olarak öne çıkıyor. Dünya genelindeki tüm kullanıcılara sunulacak olan profil kartları, bağlantılarını geliştirmek isteyenler için yeni bir fırsat sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.