Instagram’ın Türkçe bilen yönetici arayışına Demet Akalın’dan cevap: "Görev beni bekler"

Meta, Instagram’ın Türkiye’deki erişim engelinin ardından Türkçe bilen bir ‘Yönetici İdari Ortak’ arayışına girdi. Şarkıcı Demet Akalın ise sosyal medyada esprili bir paylaşım yaparak, "Ben hazırım, görev beni bekler" dedi.

Meta, Instagram’ın Türkiye’deki erişim engelinin ardından Türkçe bilen bir yönetici arayışına girdi. Şirket, üst düzey yöneticilere destek olacak deneyimli bir ‘Yönetici İdari Ortak’ pozisyonu için iş ilanı yayınladı.

META'NIN YENİ YÖNETİCİ ARAYIŞI

Meta tarafından yayımlanan iş ilanında, "Bu pozisyon, Meta liderlik ekibindeki kıdemli yöneticilere destek sağlamak üzere tasarlandı. Adayın karmaşık takvim yönetimi ve yoğun seyahat planlaması gibi görevleri ustalıkla yerine getirebilmesi gerekiyor. İdeal adayın, olağanüstü iletişim becerilerine sahip olması ve geniş Meta ekosistemi içinde ilişkiler kurma konusunda kaynakları etkin kullanabilmesi bekleniyor." ifadelerine yer verildi.

DEMET AKALIN'DAN ESPRİLİ PAYLAŞIM

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyada yaptığı esprili paylaşımda söz konusu iş ilanı için "Ben hazırım, görev beni bekler" ifadelerini kullandı. Akalın’ın bu paylaşımı, takipçileri arasında ilgi gördü ve sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.