Instagram’ın yeni özelliği ‘Shot’ yolda!

Yakında, Instagram kullanıcıları direkt mesajlar aracılığıyla dosya gönderebilecek ve tek bir gönderide paylaşılabilen fotoğraf ve video sayısı artırılacak. Instagram, kullanıcıların deneyimini sürekli olarak iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. İşte detaylar!

İNSTAGRAM'IN YENİ ÖZELLİKLERİ

Sosyal medya devi Instagram, sürekli olarak platformuna yeni özellikler eklemeye devam ediyor. İlk olarak fotoğraf paylaşımına odaklanan uygulama, zamanla video, hikaye ve reels gibi farklı formatları da kullanıcılarına sunmaya başladı.

YENİ FORMATLARA YATIRIM

Instagram, güncellemeleriyle popülerliğini artırmış ve en çok tercih edilen sosyal medya uygulamalarından biri haline gelmiştir. Şimdi ise platform, yeni formatlara odaklanarak kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam ediyor.

'SHOT' ADLI YENİ PAYLAŞIM FORMATI

Son olarak Instagram'ın 'Shot' adını verdiği yeni bir paylaşım formatı üzerinde çalıştığı iddia edildi. Bu yeni özelliğin yakın zamanda kullanıma sunulabileceği belirtiliyor.

ALESSANDRO PALUZZI'NİN PAYLAŞIMI

Sosyal medya platformlarıyla ilgili bilgi paylaşan Alessandro Paluzzi adlı bir kullanıcı, 'Shot' formatıyla ilgili ilk görüntüleri paylaştı. Paluzzi, Instagram'ın yeni bir Hikaye formatı üzerinde çalıştığını duyurdu.

'POP-MODE' ADLI KAMERA ARACI

Instagram, detayları henüz bilinmeyen 'Pop-Mode' adlı bir kamera aracı üzerinde de çalışıyor. Bu yeni araçla ilgili şu an için daha fazla bilgi bulunmuyor.

YENİ GÜNCELLEMELER YAKINDA

Instagram, gelecekte direkt mesajlar üzerinden dosya gönderimi gibi yeni özellikler sunmayı planlıyor. Ayrıca, tek bir post içinde paylaşılabilen fotoğraf ve video sayısını 10'dan 20'ye çıkarma planları da bulunuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple marka haftası başladı: Telefon, tablet ve kulaklık alacaklar için harika fırsatlar var!
Sıfır diye satılan çamaşır makinesi kullanılmış çıktı
İstihbaratta yapay zeka dönemi başlıyor!
Siri'ye dedikodu özelliği yolda: Sohbeti bırakın, iki lafın belini kıracak!
Teknoloji sektöründe gizliliğin değeri artıyor: Takip edilince telefonlar uyaracak!