İnter Caner Erkin transferini resmen açıkladı

İtalya Serie A ekibi Inter, Fenerbahçe’den sözleşmesi bittiği için ayrılan Caner Erkin ile 3 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu. Milano ekibi, Caner transferinden sonra Twitter’da “Türkiye'' hesabı da açtı.Milli futbolcunun...

İtalya Serie A ekibi Inter, Fenerbahçe’den sözleşmesi bittiği için ayrılan Caner Erkin ile 3 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu. Milano ekibi, Caner transferinden sonra Twitter’da “Türkiye'' hesabı da açtı.

Milli futbolcunun 3 yıllığına imzaladığı sözleşmede yıllık ücretin 2.5 milyon Euro olduğu açıklandı. Caner Erkin, Fenerbahçe’de yıllık 1.7 milyon Euro kazanıyordu. Yıldız futbolcu EURO 2016 sonrasında Milano’ya giderek yeni takımıyla basının karşısına geçecek.

Inter’i Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini çalıştırırken, kadroda bir diğer eski Galatasaraylı Felipe Melo da yer alıyor.

Öte yandan Caner’in Inter’e imza atmasıyla Alex Telles’in de Galatasaray’a dönmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı takımdan opsiyonuyla kiralanan Brezilyalı sol bek, sezonun en kötü 11’ine seçilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Teknik adam istifa etti!
Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!