Inter-Juventus Maçında Kenan Yıldız İlk 11'de, Hakan Çalhanoğlu Yok!

Inter ile Juventus, yarın saat 19:00'da önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Kenan Yıldız'ın ilk 11'de oynaması beklenirken, sakatlığı nedeniyle Hakan Çalhanoğlu'nun bu maçta forma giymesi mümkün olmayacak.

Inter ile Juventus, Serie A'daki şampiyonluk yarışının kızıştığı bir dönemde karşı karşıya geliyor. Napoli'nin liderliğindeki ligde, her iki ekip de galibiyet hedefliyor.

Juventus'un Teknik Direktörü Thiago Motta, geçmişte formasını giydiği Inter'i mağlup etme arzusuyla sahaya çıkacak. Stuttgart'a karşı yaşanan kötü futbol ve alınan mağlubiyetin ardından, Motta bazı oyuncu değişikliklerine gitmeyi planlıyor. Sakatlıkları nedeniyle Koopmeiners, Nico Gonzalez ve Milik bu maçta forma giyemeyecek. Motta'nın Fagioli'ye özel bir rol vereceği, orta sahada ise Weston McKennie ve Manuel Locatelli'nin görev yapacağı belirtiliyor. Kenan Yıldız ise hücum hattında gol arayacak.

Muhtemel 11'ler açısından, Juventus'un 4-2-3-1 taktiğiyle sahaya çıkması bekleniyor. Bu durumda Juventus'un olası 11'i şu şekilde: Di Gregorio; Cambiaso, Gatti, Kalulu, Cabal; Locatelli, McKennie; Conceicao, Fagioli, Kenan Yıldız; Vlahovic.

Inter'in ise maça şu 11'le çıkması öngörülüyor: Sommer; Pavard, De Vrij, Bastoni; Darmian, Frattesi, Barella, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro Martinez, Thuram.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.