İntihar mı, şüpheli ölüm mü? Genç kadının annesinden yürek yakan açıklama!

Ankara’da 43. kattaki daireden “düşerek” yaşamını yitiren binicilik eğitmeni Semanur Arslan’ın annesi, kızının mutlu bir hayat sürdüğünü ve intihar etmesinin imkânsız olduğunu belirterek olayın aydınlatılmasını istiyor.

Geçtiğimiz hafta Ankara’nın Çankaya ilçesinde yaşanan olayda, binicilik eğitmeni Semanur Arslan (27) bir gökdelenin 43. katından düşerek hayatını kaybetti. Arkadaşı olduğu belirtilen Ferhat D.’nin dairesinde gerçekleşen bu olay, Türkiye gündeminde geniş yankı uyandırırken Arslan’ın ailesi intihar iddiasını kesin bir dille reddediyor. Olay esnasında dairede Ferhat D. (43) ve Ezgi Ö. (31) bulunuyordu. İki şüpheli gözaltına alındı, ancak ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

ANNE ELİF KARACA: "KIZIM İNTİHAR ETMEDİ"

Semanur Arslan’ın annesi Elif Karaca, kızının hayat dolu bir insan olduğunu vurgulayarak, "Benim kızım intihar edecek bir insan değildi. Not defterinde hayallerini yazmış. Mutluydu ve geleceğe dair planları vardı. Her şeyin yolunda olduğunu defterine yazmış bir insanın intihar etmesi mümkün değil," dedi.

OLAY GÜNÜNDE NELER YAŞANDI?

Anne Elif Karaca’nın açıklamasına göre, Semanur, olay günü eve uğrayarak annesiyle vedalaştıktan sonra, arkadaşı Ezgi Ö. ile buluşup Kapadokya’ya gitmek üzere yola çıkacaklarını söylemiş. Ancak Semanur’dan bir süre haber alınamamış ve ölüm haberi daha sonra ulaşmış. Ferhat D. ifadesinde, Semanur’un başka bir odada olduğunu, odaya döndüğünde genç kadını bulamadığını, onu otoparkta aramaya indiklerini iddia etti. Ezgi Ö. ise, Semanur’un duygusal sorunları olduğunu ve sürekli ağladığını öne sürdü.

NOT DEFTERİ ŞÜPHELERİ ARTIRDI

Semanur Arslan’ın olay öncesinde not defterine yazdığı cümleler, intihar iddiasına karşı şüpheleri artırdı. Genç kadının notlarında, "Mutluyum, etrafımdaki kötü insanlardan arındım, sağlıklı ve zenginim, annem beni sonsuz seviyor," gibi olumlu ifadeler yer aldı. Bu satırlar, Semanur’un psikolojik açıdan sağlıklı olduğunu ve geleceğe dair umutlu bir yaklaşımı olduğunu gösteriyor.

"KIZIMIN DÖNMESİNE İZİN VERMEDİLER"

Anne Karaca, kızının kendisine "Güzel bir hayat kuracağım, sana da güzel bir gelecek hazırlayacağım" sözleriyle yaşama dair büyük bir motivasyona sahip olduğunu belirterek, "Benim kızımın dönmesine izin vermediler. Bu olayın aydınlatılmasını ve gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyorum," dedi. Ayrıca Karaca, "Eğer kızım evine dönmek için taksi çağırdıysa, çıplak ayakla otoparka neden insin? Kızım intihar etmedi, buna inanmıyorum," şeklinde konuşarak olayla ilgili pek çok soru işaretini gündeme getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.