İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir, Memleket Partisi'ne katıldı

Geçtiğimiz günlerde Muharrem İnce'yi desteklediğini açıklayan müzisyen Ufuk Beydemir ile oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı, Memleket Partisi'ne katıldı. Memleket Partili Caner Çakır, toplumsal medya hesabından çiftle fotoğraf paylaşarak "Hoş geldiniz" dedi.

Aşk 101, Babam ve Ailesi, Elimi Bırakma ve Son Nefesime Kadar benzer biçimde birçok projede yer alan başarıya ulaşmış oyuncu 21 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz yıl müzisyen Ufuk Beydemir ile nikah masasına oturdu. Evliliklerini göz önünde yaşayan ve toplumsal medya hesaplarından sık sık paylaşımlar icra eden çift, bu sefer siyasal görüşleriyle gündeme geldi.

"MUHARREM İNCE'YE ŞANS VERİLİRSE İYİ İŞLER BAŞARABİLECEĞİNE İNANIYORUM"

Geçtiğimiz günlerde "İkinci bir şans verilirse bu sefer hayal kırıklığı değil, umut olabileceğine ve iyi işler başarabileceğine inanıyorum. Artık millet olarak son şansımız" diyerek Muharrem İnce'yi desteklediğini söyleyen Beydemir ile Yazıcı, Memleket Partisi'ne katıldı. Haberi toplumsal medya hesabından duyuran Memleket Partili Caner Çakır, "Sanatçılarımız Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı partimize katıldılar hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı
İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı: Sevgilisini her yerden sildi