iPhone 13 EEC tarafından onaylandı

Apple’ın iPhone 13 serisini Eylül ayında duyurması bekleniyor, ancak satışa sunmadan önce dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerden sertifika almaları gerekiyor.

 Bu uzun ve sıkıcı bir süreç, dolayısıyla duyurudan çok önce başlar ve genellikle cihazların özelliklerini piyasaya sürülmelerinden önce sızdırır.

Yaklaşan Apple serisi tarafından alınan böyle yeni bir sertifika, model numaralarını açıklayan Avrasya Ekonomik Komisyonu (AET) tarafından alındı. Listelenen model numaraları şunlardır: A2628, A2630, A2634, A2635, A2640, A2643 ve A2645. Bu cihazların tümü iOS 14’te çalışıyor ve listeden ortaya çıkan bilgiler şimdilik bu kadar. Bu noktada hangi model numarasının hangi iPhone 13 cihazına karşılık geldiğini söylemek zor.

Apple’ın tüm iPhone 12 serisini (mini dahil) tüm telefonları 5nm A15 çip ve yeniden tasarlanmış bir çentik ile güncellemesi bekleniyor. Pro modellerin 120Hz LTPO OLED ekranlara sahip olduğu söylenirken, normal modeller 60Hz panellere sahip olacak.Tüm iPhone 13 serisi telefonların, hem ana hem de ultra geniş kameralarda sensör kaydırma stabilizasyonu sağladığı söylenen Pro cihazlarla birlikte f/1.8 optikli yeni ultra geniş kameralar kazanması bekleniyor. Listelerde ortaya çıkan sızıntılar ayrıca 13 mini ile 2.406 mAh’den başlayan daha büyük pil kapasitelerine işaret ederken, 13 ve 13 Pro’nun 3.095 mAh hücre alması gerekiyor. 13 Pro Max, şimdiye kadar bir iPhone’da görülen en büyük pil olan 4,352 mAh pile sahip olabilir.

Tesla Model S Plaid sonunda tanıtıldı: İşte merak edilen bütün detaylar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar