iPhone 14 için yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı

Son gelen bilgilere göre dört modelin tasarımını ve kamera çıkıntı boyutunu gösteren iPhone 14 serisi kalıpların görüntülerinden geliyor.

Rapor ayrıca, bu kalıpların Weibo’da bulunduğunu da ekledi. Bu nedenle, gerçek akıllı telefonların üretiminde kullanılanlardan ziyade üçüncü taraf iPhone koruyucu kılıfları için kullanılan kalıplar olacağı iletildi.

Bu kalıplara bakıldığında en çok dikkat çeken husus şüphesiz iPhone mini modelinin olmaması. Bunun dışında 2022 yılında iPhone’ların boyutlarındaki değişiklikleri de gözlemleyebiliyoruz. Cupertino merkezli dev, bu yıl akıllı telefon pazarında pek iyi performans göstermeyen 5.4 inç iPhone modelinden kurtuluyor gibi görünüyor. Bu nedenle, zayıf satışlar nedeniyle şirket artık daha büyük iPhone boyutlarına yöneliyor. Böylece gördüğümüz dört kalıp arasında iphone 14 serisi;  6.1 inç iPhone 14, 6.1 inç iPhone 14 Pro, 6.7 inç iPhone 14 Max ve 6.7 inç iPhone 14 Pro Max olarak piyasaya çıkacak.

2022 iPhone’larda tasarımda göze çarpan bir diğer değişiklik de kamera çıkıntısı. Görünüşe göre, tüm dizi için kamera tümsek boyutları, önceki nesil iPhone 13 dizisinden daha uzun olacak. Ancak çoğunlukla iPhone 14 serisi, düz kenarlar ve yuvarlatılmış köşelerle benzer bir tasarıma sahip olacak. Öte yandan, ön tarafın nihayet büyük çentiği dairesel bir delme deliği kesmesi lehine değiştirmesi bekleniyor.

Samsung, LG’den sonra kendi katlanabilir QD-OLED TV’sini piyasaya sürebilir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!