iPhone X'te bir sorun daha bulundu

iPhone X, yeni bir sorunla karşı karşıya. Twitter ve Reddit aracılığıyla yeni sorundan bahseden kullanıcılar, hoparlör ve kulaklıklardan gelen uğultu ve cızırtıları şikayet ediyor.Problemlerden bahseden kullanıcılar sorunun...

iPhone X, yeni bir sorunla karşı karşıya. Twitter ve Reddit aracılığıyla yeni sorundan bahseden kullanıcılar, hoparlör ve kulaklıklardan gelen uğultu ve cızırtıları şikayet ediyor.

Problemlerden bahseden kullanıcılar sorunun genellikle sesi en yüksek seviyeye çıkardıklarında farkettiklerini belirtti. Öte yandan sesin net gelmediği yönünde de sorun bildirimlerin bulunuldu.

Yaşadığı sorun nedeniyle telefonunu değiştiren bir Redditor, yine aynı sorunu yaşadığından yani durumun yazılımsal bir problemden kaynaklanmadığından bahsetti.

Kullanıcılar daha önce telefonun sağ ve sol sütunlarında ince yeşil bir çizginin olduğuna dair şikayetlerde bulunmuşlardı. Kullanıcılar bunun herhangi bir uygulamadan veya yazılımsal bir sorundan kaynaklanmadığını söylemişlerdi.

Daha önce iPhone 8 telefonların kulaklıklarında da bozuk ses çıktığına yönelik şikayetler gelmişti. Fakat Apple, yayımladığı bir güncellemeyle bu problemi çözmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
Tıbbi teşhis alanında devrim yaratan yapay zeka: Med Gemini nedir?
Meta soruşturması tamamlandı: Toplam ceza 898 milyon lira!
Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!
Rusya ve Çin, Uzayda İş Birliğiyle Nükleer Güçle Çalışan Ay İstasyonu İçin Adım Atıyor